Mig og min blog

Velkommen til min blog. Jeg er Andy, og jeg kører taxa i København. Det her er min taxachauffør blog. Jeg har boet i Danmark i 7 år. Det har vaeret en god tid, men undertiden lidt svært. I dag elsker jeg at bo i København, og som udlænding  er det vigtigt at dele nogle af mine oplevelser med danskerne. Derfor denne blog. Jeg vil skrive om mig selv som taxachaufføren og mine mange oplevelser i København, en by som jeg elsker.

Me, the American

Jeg er født i Illinois, i USA. Min mor gik fra min far da jeg var kun to år, og jeg har aldrig haft nogen kontakt med ham. Vi har kun billederne af ham og min mor har ikke så mange gode oplevelser at dele med mig, selv om hun ind i mellem prøver. Nå, men gennem årene boede min mor og jeg i flere forskellige forstæder til Chicago. Et par gange flyttede vi til et hus med min mors kæreste, men det gik ikke og de fleste af årene boede vi i en lejlighed. Det var en okay barndom, ikke urolig som for så mange andre børn til enlige forældre i USA. Nej, jeg havde en dejlig barndom og min mor er en fantastisk dame.

Da jeg fyldte 20 tog jeg på en længere rejse til Australien og der mødte jeg mange forskellige mennesker, deriblandt en smuk dansk kvinde. Fra venskab blev det til et parforhold. I nogle år boede vi i USA, til min mors glæde, men da mi kærestes hjemve og savn efter hendes familie fyldte rigtigt meget, tog vi beslutningen om at flytte til København for nogleår siden.

Som så mange andre udlændinge var det for mig ikke helt lige til at finde arbejde, og især fordi mit dansk dengang stadig var meget dårligt. For at hjælpe til med vores privat økonomi begyndte jeg at køre taxa. Jeg kører stadig taxa i dag, og det giver selvfølgelig anledning til mange interessante observationer og situationer. Man møder så mange mennesker som chauffør og kommer ud for mange sjove oplevelser.

Jeg elsker også at skrive. Og især har jeg brug for at skrive meget på dansk. Endnu en god grund til at skabe denne blog. Så, jeg håber at du vil læse med, og høre mere om det københavnske liv på gader og stræder, set fra en taxa.