Tid til noget andet?

Jeg elsker mit job, men det er hårdt for kroppen. Jeg får heller ikke set særligt meget til min kæreste. For når hun er hjemme fra sit dag-job, er jeg på vej ud i nattelivet som chauffør.  Hun brokker sig ofte. Undskyld skat, men pengene skal jo tjenes.

Men måske er det tid til noget andet?

Jeg ved ikke om jeg kan forlige mig med et job hvor jeg ikke har samme frihed, og er min egen herre. Et kontorjob er hvert fald ikke mig! Og alternativet er rengøring eller varefragt. Nej, det holder jeg ikke til. Jeg kan dårligt rydde op efter mig selv, og varefragt? Ja, så vil jeg da hellere køre mennesker.

Jeg tænker tit på at åbne en forretning. En amerikansk forretning med amerikanske produkter for eksempel? Eller hvad med et spisehjørne hvor man kan smage alle de amerikanske specialiteter som ”grilledcheese” og ”chicken wings”? Ja, det kunne være sjovt.

Gademad

Jeg kunne starte en spisevogn! Det er jo meget populært i amerikanske storbyer, som for eksempel min elskede Chicago, hvor der er de her busser ”campers” rundt omkring på stræderne med ”gademad”. Det kunne København jo godt bruge noget af.

Så kunne jeg finde et nyt gadehjørne for hver dag i ugen, og få faste kunder men samtidigt have mulighed for at introducere min mad til nye kunder.

Forretningsplanen

I går snakkede jeg med min ven Rene som er en dygtig forretningsmand. Vi fik et par glas og jeg fortalte ham om mine drømme om at lave gade mad. Rene synes det er en fed ide og han vil være med! Han siger, at jeg bliver nødt til at lave en forretningsplan, så jeg kan få styr på hvad der er af udgifter og hvordan jeg får sat tingene i gang.

Spændende, men også super stressende bare at tænke på.

København har allerede ”gademad”, men det er ofte flere udbydere forsamlet, som for eksempel Papirøen (som nu er lukket) og de Torvehallerne. De er, efter min mening, lidt for dyre.

Nej, jeg vil åbne noget der er mere tilgængeligt, hvor kontorfolket eller dem, der lige kommer forbi på cykel på vej hjem, kan snuppe en bakke med spændende amerikanske delikatteser til rimelige penge.

Lige nu

Jeg var på borgerkontoret den anden dag for at søge mere information og rådgivning om hvordan jeg står med at åbne en madbutik på hjul. Det er for at sige det mildt, ikke helt enkelt.

Så indtil videre kører jeg altså stadig taxa. Jeg håber vi ses derude i det travle gadeliv!