En aften i byen

København er en af de fedeste party byer! Og det er en meget anderledes party by. Her kan du hænge ud med hipsterne og de lokale på byens bedste bodegaer og lytte til god musik. København har alt, hvad der skal til for at have en sjov aften i byen.

Musikken i det offentlige byrum

Danskerne elsker musik festival, og København har flere af dem, og mange af dem finder sted I smukke omgivelser som Kongens Have eller Fælledparken. Min favorit er Jazz festivalen med jazz spredt ud over hele byen. Når jeg kører taxi under jazzfestivalen elsker jeg at høre musikken som strømmer ud fra en fra, eller påen af byens mange pladser.

En anden favorit er den årlige Strøm Festival i København og Frederiksberg med elektronisk musik. Festivalen præsenterer elektronisk musik af højeste kvalitet og bruger byens urbane rum som scene. Der er i København en helt særlig stemning med brug af byens offentlige byrum til musik og festivaler med folk fra hele Europa på besøg. Herligt.

På bar

København har et væld af barrer og mange er dem er rigtigt populære både hos de lokale og blandt turister. Jeg går ikke selv på bar særligt tit. Det er for dyrt for en taxachauffør, men jeg hører meget om hvilke barrer mine kunder foretrækker.

Der er de mange nye og fine barer hvor de unge kommer, og så er der de lidt mindre kendte, som er gemt af vejen i stræderne og som de lokale kender, og hvor de er kommet i mange år.

Den københavnske barscene er mangfoldig og ganske speciel. Én af dem, der ofte bliver snakket om som noget særligt er 1656. Dette er en af de mest indbydende og stemningsfulde cocktailbarer i København. Cocktailmenuen er nyskabende med mange forskellige sæsonmæssige specialiteter og moderne kreationer.

En anden favorit er Mikkeller &Friends.

Mikkeller &Friends er en dejlig pub på Nørrebro, medet rent og funktionalistisk skandinavisk design, og masser af lys. Ikke din typiske mørke bar. Deres fokus er på øl, og de samarbejder med mange små bryggerier, så her kan du smage lidt af hvert.

En af de ældste jazzlokaler i København er Jazzhouse som tiltrækker store navne i jazz fra hele verden og byder ofte på koncerter flere gange om ugen. Lokalet er opdelt i to etager: kælderen og en cocktailbar ovenpå, en hvor du kan nyde en middag og en samtale.