Min favorit film – Taxi!

Har du set filmen Taxi?

Denne 2004 film med Queen Latifah, Jimmy Fallon, Gisele Bündchen handler om en hurtigtsnakkende taxachauffør der ender med at løse en række bankrøver i New York.

I filmen viser det sig, at røverierne er begået af en kvartet af kvindelige brasilianske bankrøvere.

Washburn (Jimmy Fallon) er en politibetjent, der bliver afdelingens latterliggørelse efter en række trafikulykker, som får ham til at miste sit kørekort. En dag får Washburn et presserende opkald til at tage ud til ​​et bankrøveri; ude af stand til at køre selv ringer han efter en taxa. Den køres af Belle (Queen Latifah), en enlig mor, der efter at have navngivet sig som den hurtigste pizzaleverandør i New York, er begyndt at køre taxa. Hvad der begynder som en vild tur til scenen for et røveri bliver endnu vildere, da Washburn og Belle bliver uventede allierede, mens de følger sporet af et hold af smukke men hensynsløse kvindelige bankrøvere ledet af Vanessa (Gisele Bundchen).

Washburn og Belle

Washburn og Belle ankommer til banken ligesom de fire røvere forlader i en BMW. Washburn skyder ud af et af ​​Belle’s vinduer, og de ender med at fange BMW i et lukket stræde. BMW-chaufføren får klemt bilen fordi Belle’s taxa, men idet de passerer, genkender hun passagerne som de samme fotomodeller hun kørte i lufthavnen dagen før. Deres leder er Vanessa (Gisele Bündchen). I en misforståelse ankommer politiet og ender med at anholde Belle og Washburn.

Belle’staxa bliver indtaget som bevis, og hun bliver stillet i forhør omkring røveriet. For Belle betyder det tabet af to ugers indtjening. Washburn lover at få hendes taxa tilbage, hvis hun vil hjælpe ham med at løse problemet med hans konfiskerede licens.

Belle og Washburn forfølger røverne og ender med at finde dem efter flere komiske episoder. Ikke overraskende ender de to helte også med at blive gift.

Ikke overraskende, er filmen lavet efter en populær fransk komedie med samme navn. Jeg er ikke helt sikker på at slutningen er den samme i den franske udgave …

Anledning til et job

Det var Taxi, filmen, der fik mig til at gå ned til et taxafirma og søge om job!

Det var dels fordi den var så morsom, og dels fordi jeg på det tidspunkt ikke kunne finde ud hvordan jeg skulle begynde at tjene en indtægt som ny i København og Danmark.

”Taxi” filmen viste sig at blive begyndelsen på min fremtid som chauffør. Hvem ville have troet det!?